Water Landscape-edited

Traineeship IT Consultancy

Waar gaat jouw reis heen?

Jouw Traineeship begint met een Masterclass van 5 weken. Daarna start je als consultant bij grote klanten. Geen trip voor iedereen, maar wel voor de reiziger die van de gebaande paden durft af te wijken als de bestemming daarom vraagt.

Traineeship IT Consultancy

Waar gaat jouw reis heen?

Jouw Traineeship begint met een Masterclass van 5 weken. Daarna start je als consultant bij grote klanten. Geen trip voor iedereen, maar wel voor de reiziger die van de gebaande paden durft af te wijken als de bestemming daarom vraagt.

Dit wordt
jouw baan

Als Trainee bij HSO werk je in een innovatieve, internationale omgeving. We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de leading Microsoft-partners wereldwijd. En daar zijn we trots op!

Wat we precies doen? Wij zijn een Business Transformation Partner. Hier bedoelen we mee dat we klanten helpen om slimmer en efficiënter te werken, door het inzetten van Microsoft technologie om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. 

Jij speelt hierin een sleutelrol! Voor je klanten ben jij het aanspreekpunt als het gaat om digitaliseren en het automatiseren van processen. Je adviseert hen over Microsoft-based applicaties en systemen, en helpt hen daarna om deze daadwerkelijk te implementeren. 

Jouw oplossingen dragen dus direct bij aan het werkplezier van onze klanten! Want zeg nu zelf: iedereen wordt toch blij van slimmer en efficiënter werken?

Samen met je team richt je de Microsoft-based applicaties en systemen (je kunt denken aan ERP, CRM, Cloud of BI) in, zorg je voor een vlekkeloze (data-)migratie, het testen van de software en geef je workshops en trainingen voor gebruikers. Omdat je bij veel verschillende bedrijven aan de slag gaat, is dit ook je kans om in korte tijd veel branche- en mensenkennis op te doen. HSO werkt onder andere voor mooie merken als: Wehkamp, Rituals, Royal BAM, Heineken en Intergamma. 

Dit zijn je
reisgenoten

Samen met 1200+ collega’s in Europa, Noord-Amerika en Azië ondersteun je lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening, zodat zij met digitale technologie nu en in de toekomst het verschil kunnen maken.

Je werkt samen met junior, medior en senior consultants. Stuk voor stuk collega’s die voor je klaarstaan, en jij voor hen. Samen richten jullie je op één gezamenlijk doel: impact maken bij jullie klanten. Omdat onze klanten zo verschillend zijn, is jouw functie als IT Consultant altijd afwisselend. Geen werkdag is hetzelfde. Dankzij uitdagende klantprojecten, samenwerken en leren met andere Microsoft specialisten wereldwijd. Te ambitieus bestaat niet. Bij ons werken mensen die graag initiatief en verantwoordelijkheid nemen. En elkaar verder helpen. Want zonder team (en plezier!), geen succes. 

Kom jij bij ons aan boord?

Reis eersteklas.

En all-inclusive

Top-talenten verdienen top voorwaarden. En die hebben we voor je. Je krijgt meteen een mooi salaris, ook al tijdens je Masterclass en Traineeship. Bij ons begin je met een jaarcontract. Maar voordat je het weet, heb je een vast dienstverband op zak.

Een laptop en telefoon van de zaak? Natuurlijk! En daarboven op een thuiswerk- en onkostenvergoeding en een mobiliteitsbudget.

Daarnaast krijg je alle ruimte om te groeien als professional: we staan klaar om je te helpen als je ons nodig hebt. Als kers op de taart werken bij HSO erg leuke collega’s die buiten werktijd graag samen sporten en borrelen. Wedstrijdje op Strava, anyone?

Jouw eerste
bestemming:

onze Masterclass

Welke Microsoft Technologie is er, en hoe zet je die optimaal in bij klanten? Hoe presenteer je met overtuigingskracht?  Dit zijn nog maar een paar vragen die aan bod komen tijdens de HSO Masterclass. 5 weken lang inpakken en doorpakken. Een intensieve, maar ijzersterke start van de reis van jouw carrière.