Jouw
persoonlijke reis

Voordat je begint met het Traineeship bij HSO, kies je welke richting bij jou past: 

  • Finance (Unified Operations)
  • CRM (Customer Engagement)
  • Supply Chain Management (Unified Operations)
  • Power Platform
  • Analytics

Geen zorgen, wij helpen je met het maken van een keuze! 
Iedereen is anders en iedereen leert anders. Dat begrijpen we maar al te goed en die verschillen koesteren we. Want iedereen is uniek en voegt op haar of zijn manier iets toe aan de groep en aan onze dienstverlening. Daarom is er ook veel aandacht voor jou. We houden 1 op 1 gesprekken, er is altijd wel iemand met een antwoord op jouw vragen en je krijgt snel en goede hulp als je ergens tegenaan loopt. Niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. 

Samen op reis

De HSO Masterclass volg je samen met je andere aanstaande collega’s. Je start samen en we sluiten gezamenlijk af. Zo leer je elkaar beter kennen en is de drempel lager om elkaar even aan te spreken als je hulp nodig hebt of een vraag wilt stellen. Bovendien bouw je zo meteen aan je netwerk. We doen veel aan teambuilding en gezelligheid. Borrels, (online) escape rooms, interessante webinars en natuurlijk activiteiten als karten en sporten. “Samen” is een belangrijk thema in je carrière bij HSO. Want alleen als we samenwerken, bereiken we het beste voor onze klanten. En voor onszelf.

De masterclass
tijdens corona

Normaal gesproken vindt de masterclass plaats in een bungalowpark. Zo werken we in een inspirerende omgeving en is er veel ruimte voor ontspanning. Vanwege corona vindt de Masterclass nu digitaal plaats. Het leuke hiervan is wel dat er hierdoor meer contact is tussen internationale collega’s!

Workation!

Het beste van twee werelden. Wil je tijdens je Traineeship en tijdje in het buitenland werken? Vraag het ons. Combineer werk en vakantie. Meerdere HSO’ers gingen je voor, zoals Claudia. Een mooiere start van je carrière ga je niet krijgen.

De tweede stop:

learning on the job.

Na de ‘Masterclass’ ga je meteen door. Je draait vol mee in het klant-team als Trainee Consultant. Een ervaren consultant is je buddy. Hij of zij coacht je en checkt regelmatig, samen met jou, hoe goed je gaat. En je hebt ongetwijfeld nog regelmatig contact met de andere Trainees uit de Masterclass.

Na 1 jaar:

Junior consultant

Jouw stip aan de horizon? Als alles goed gaat kun je die al na 1 jaar aantikken. Want dan wordt je junior consultant. Je gaat dan zelfstandig op projecten werken. Maar je bent natuurlijk nog steeds deel van een team dat er voor je is als jij dat nodig hebt.

Blijf ontdekken.

Blijf leren

Ben je dan klaar? Nee, natuurlijk niet. Want met jouw ambitie wil je verder komen. Jouw reis begint net. Blijf jezelf uitdagen, blijf nieuwe bestemmingen kiezen en blijf jezelf ontwikkelen in het Young Professional Programma.

 

Dus kom aan boord!

Nog een beetje extra bevestiging nodig? 
Doe de test en ontdek hoe goed we matchen.  

Wil je je aanmelden voor het Traineeship? Leuk!
Stuur dan een Whatsapp bericht naar onze recruiter Koen. Je kunt bij hem ook terecht met vragen die je eventueel nog hebt.